* * *

Recepten

Wat staat er vanavond bij u op tafel? Zelfs de beste keukenprinsen en -prinsessen zijn weleens inspiratieloos. En misschien heeft u wel zin in iets creatiefs op het menu. Met onze verse groenten en fruit zit u sowieso goed.Daarmee kunt u altijd iets lekkers én gezonds op tafel toveren. Voor wat extra menu-inspiratie delen wij hier de lekkerste recepten waarin onze producten verwerkt zijn.

Koks klaar? Kokkerellen maar!

Speciaal voor u speuren we kookboeken af op zoek naar echte feestmaaltjes. Ook deelt onze tante An graag haar lekkere kookideeën met u. Hartig of juist zoet – er is voor ieder wat wils. U hoeft dus niet meer inspiratieloos voor uw koelkast te staan. Er zit vast ook een recept bij waar u en uw gezin blij van worden.

Ingrediënten nodig?

Wilt u een recept maken? Laat het ons gerust weten als we alvast de ingrediënten voor u kunnen klaarzetten op de markt. Ook thuisbezorgen is mogelijk. Stuur een berichtje naar 06 – 26 17 27 51. Dan verblijden we u graag met uw verse groenten en fruit. Kunt u meteen aan het kokkerellen slaan!

Zelf een receptidee? Laat het ons weten!

Heeft u zelf een culinair idee of een lekker recept? Leuk! Deel het recept gerust met ons. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe recepten. Niet alleen om zelf van te smullen, maar ook om met onze klanten te delen.

Deel uw recept op onze Facebook-pagina of stuur het recept naar info@scholtengroentenenfruit.nl. Dan zetten wij het op onze site.

ScholtenGroenteenFruit_Gekookte_Biet
Bestellen
1
Geef hier uw bestelling door
Wij bezorgen ook bij u in de buurt.
Bezorgkosten zijn €3,95. Bij een bestelling boven de €15,00 betaald u geen bezorgkosten.