Bestellen

Een groot voordeel van de online marktkraam van Scholten Groenten & Fruit is dat u nu ook online uw producten kunt bestellen. Daarmee heeft u de zekerheid dat de gewenste producten aanwezig zijn en kunt u ook producten bestellen die niet in ons dagelijkse assortiment zitten. Denk bijvoorbeeld aan biologische producten, exotische groenten- en fruitsoorten en diverse verse kruiden. Hieronder ziet u ons assortimentsoverzicht. Mist u hier nog iets in? Bel ons dan even, dan gaan we voor u op zoek. U kunt het document ook opvragen door hier te klikken.

Hoe werkt het?

Stuur een mail naar info@scholtengroentenenfruit.nl en geef uw boodschappenlijst door. Vermeld tevens op welke marktdag u het wilt komen ophalen of dat het graag thuisbezorgd krijgt.Belangrijk is wel dat u het een dag van te voren voor 20.00  uur door heeft gegeven. Alleen dan kunnen wij garanderen dat alles er is. En dat alles dus voor u klaar staat.

Bezorging is alleen mogelijk in IJmuiden, Wormer, Halfweg en Zwanenburg. De bezorging in IJmuiden en Wormer vindt plaats op de marktdag, over de exacte tijd wordt u vooraf geinformeerd. Op vrijdag tussen 13:00 en 16:00 uur bezorgen we in Halfweg en Zwanenburg.

Bij thuisbezorging zijn een bezorgadres en telefoonnummer noodzakelijk.