15123231_1172574336123871_1414063737255842209_o

Bestel uw groente en fruit via onze "online marktkraam" van Scholten Groente & Fruit.  Daarmee heeft u de zekerheid dat de gewenste producten aanwezig zijn en kunt u zelfs groente en fruit  bestellen die niet in ons dagelijkse assortiment zitten. Denk bijvoorbeeld aan biologische producten, exotische groenten- en fruitsoorten en diverse verse kruiden. Hieronder ziet u ons assortimentsoverzicht. Mist u hier nog iets in? Geef ons gerust een bericht of belletje, dan gaan we voor u op zoek

Geef uw boodschappenlijst door. Dit kan via onderstaand bestelformulier, maar ook heel simpel via een WhatsApp.

Vermeld op welke marktdag u het wilt komen ophalen of dat u het graag thuisbezorgd wilt krijgen.

Belangrijk om te weten is dat als u iets wilt bestellen wat niet in onze dagelijks assortiment zit u het een dag van te voren voor 20.00 uur aan ons door geeft. Alleen dan kunnen wij voor zorgen dat uw product er is. En dat alles dus voor u klaar staat.

De bezorging vindt plaats op de marktdag zelf en is mogelijk rondom onze marktlocaties Aalsmeer, Hoofddorp, IJmuiden, Amstelveen en Zwanenburg. Over de tijden van bezorging wordt u door ons geïnformeerd of kan in overleg. Op dinsdag tot en met vrijdag bezorgen we in Halfweg en Zwanenburg.

Bij thuisbezorging zijn een bezorgadres en telefoonnummer noodzakelijk.

Staat uw woonplaats er niet bij? Neem gerust contact met ons op!

assortimentslijst