* * *

Uw groenten en fruit online bestellen

U wilt natuurlijk altijd de lekkerste groenten en fruit in huis hebben. Dat kan, ook zonder dat u er de deur voor uit hoeft. Scholten Groenten & Fruit verkoopt dagverse groenten en fruit. En die kunnen wij ook bij u thuis bezorgen. Via deze pagina kunt u uw groenten en fruit online bestellen. Dan weet u zeker dat uw koelkast én buik goed gevuld zijn.

Welke groenten en fruit kunt u bestellen?

Bij ons kunt u terecht voor allerlei soorten groenten en fruit. Van broccoli tot tomaten. En van verse aardbeien tot meloenen. Kwaliteit staat bij ons voorop. Daarom kopen wij onze producten vers in bij de kweker en groothandel, vaak zelfs dagelijks. Een volle smaak gegarandeerd dus!

In onze bestellijst onderaan deze pagina kunt u ons assortiment bekijken. Zoekt u iets anders? Bijvoorbeeld exotische groenten en fruit of verse kruiden? Geen probleem. Stuur ons een appje of bel ons (op 06 – 26 17 27 51). Dan kijken we of we dit product kunnen krijgen.

Hoe werkt groente en fruit online bestellen?

Bestellen gaat heel eenvoudig in 4 stappen

Stap 1:

Geef ons uw boodschappenlijstje

Laat ons weten welke groenten en fruit er op uw boodschappenlijstje staan.

Het handigst is om ons hiervoor een WhatsApp-berichtje te sturen. Dat kan via het WhatsApp-venster op deze pagina. Of stuur een berichtje naar Petra via 06 – 26 17 27 51. Bellen mag natuurlijk ook! Of vul het contactformulier onderaan deze pagina in.

Stap 2:

Geef uw voorkeuren aan

Voor online bestellingen zijn er 2 opties:

  • U kunt de bestelling op de marktdag ophalen.
  • Of wij kunnen de bestelling bij u thuis bezorgen.

Geef bij uw bestelling ook aan op welke marktdag en waar u uw bestelling wilt ophalen of bezorgd wilt krijgen.

Stap 3:

We maken een bezorgafspraak

Wij komen snel bij u terug met een reactie. Dan kunnen we een dag afspreken om de bestelling bij u te bezorgen of klaar te zetten.

U hoeft niet de hele dag op ons te wachten. Bent u er even niet? In dat geval zetten we de bestelling (verstopt) bij u voor de deur.

Stap 4:

Uw verse groente en fruit in huis!

Wij maken uw bestelling voor u in orde. We zorgen ervoor dat deze op tijd voor u klaarstaat. Of we bezorgen de groenten en fruit op de afgesproken dag bij u thuis.

Betalen kan via Tikkie of een overboeking.

Let op: wilt u iets bestellen wat niet in ons dagelijkse assortiment zit? Geef uw bestelling dan uiterlijk één dag van tevoren vóór 20.00 uur door. Dan zorgen wij ervoor dat de producten voor u klaarstaan.

Vul hier uw bestelling in

[ninja_forms id=1]

Wilt u de dagprijs van de producten weten? Stuur ons dan gerust een berichtje

Waar bezorgen wij?

Scholten Groenten & Fruit staat op de markt in Aalsmeer, Hoofddorp, IJmuiden en Amstelveen. Online bestellingen leveren wij dan ook in de omgeving van onze marktlocaties. Ook in Halfweg en Zwanenburg is bezorging mogelijk.

Wij kunnen uw bestelling bij u thuis bezorgen op de dag van de markt. Onze marktdagen zijn:

  • Dinsdag: Aalsmeer | 8.00 – 16.00 uur
  • Woensdag: Hoofddorp | 8.00 – 12.30 uur
  • Donderdag: IJmuiden | 8.00 – 16.00 uur
  • Vrijdag: Amstelveen | 8.00 – 16.00 uur

Staat uw woonplaats er niet bij, maar woont u wel in de omgeving? Neem gerust contact met ons op! We rijden graag een blokje voor u om.

Uw groente en fruit online bestellen

Kortom, bij ons kunt u heel eenvoudig uw groenten en fruit online bestellen en laten bezorgen in Amstelveen, Aalsmeer, Hoofddorp en omstreken. Neem contact met ons op via 06 – 26 17 27 51. Appen is het snelst, maar bellen of het contactformulier invullen kan ook.

Wij zorgen ervoor dat u snel van onze heerlijke producten kunt genieten.

Bestellen
1
Geef hier uw bestelling door
Wij bezorgen ook bij u in de buurt.
Bezorgkosten zijn €3,95. Bij een bestelling boven de €15,00 betaald u geen bezorgkosten.