* * *

Scholten groenten & Fruit

Groenten en fruit waren nog nooit zo lekker. Van sappige sinaasappels tot smaakvolle spinazie. En van aardappels tot verse kruiden. Bij Scholten Groenten & Fruit vindt u de lekkerste groenten en fruit. Elke dag vers van de kweker of groothandel. En daardoor altijd vol van smaak!

Verse groenten en fruit op de markt in Amstelveen, Aalsmeer e.o.

In onze marktkraam verkopen wij groenten en fruit op de markt in Amstelveen (vrijdag), Aalsmeer (dinsdag), Hoofddorp (woensdag) en IJmuiden (donderdag). Bij Scholten Groenten & Fruit vindt u alles wat u nodig heeft voor een goed gevulde koelkast.

Uw groenten en fruit thuisbezorgd? Dat kan!

Wist u dat wij onze heerlijke producten ook bij u thuis bezorgen? Als u uw boodschappenlijstje doorgeeft, maken wij uw bestelling in orde. U kunt uw bestelling ophalen op de markt of we bezorgen deze bij u aan de deur. Uw bestelling doorgeven kan via onze bestelpagina.

Bestellen

Uw bestelling voor groeten en fruit doorgeven? Dat kan hier.

Bekijk onze locaties

Hier kunt u bekijken waar wij op de markt staan. En wanneer.

nederland locatie 1.2

Lekkere recepten

Doe inspiratie op voor de lekkerste recepten met onze producten.

ScholtenGroenteenFruit_Gekookte_Biet

Over Scholten Groenten & Fruit

Scholten Groenten & Fruit staat voor kwaliteit. En dat al vanaf 1972. Nog altijd verkopen wij op dinsdag t/m vrijdag groenten en fruit op de markt in Amstelveen, Hoofddorp, Aalsmeer en IJmuiden. Hier zijn wij wekelijks te vinden met een goed gevulde kraam met écht lekker fruit dat die dag vers is gehaald.

Wij zijn een echt familiebedrijf. Ooit begonnen met vader Marty en moeder Greet die aardappels aan de deur verkochten en op de markt stonden. Toen een groentewinkel in Amsterdam en een marktkraam. Inmiddels richten we ons volledig op de markt. Vader Marty en moeder Greet spelen daarbij nog steeds een belangrijke rol. We zijn trots dat wij – Jan-Geert, Petra en Merel – als zoon en dochters de passie van onze ouders kunnen voortzetten.

Ook Stephanie en Ans zijn inmiddels als vaste verkopers onderdeel van onze familie geworden. Wat zijn we blij dat zij al jaren met veel liefde voor ons werken. Niets leuker dan klanten blij maken met verse producten! Dat hopen we nog vele jaren te kunnen doen. Straks zelfs met onze eigen marktwagen. Zo kunnen wij u nóg beter helpen.

Over Scholten Groenten & Fruit

Kwaliteit

Onze producten zijn niet "gewoon lekker". Wij bieden 100% kwaliteit. Onze producten komen vers van de kweker of groothandel. Daardoor zijn ze altijd vol van smaak.

Oog voor de klant

100% tevredenheid en extra service - dat is waar wij voor gaan. Uw bestelling thuisbezorgen? Of iets speciaals bestellen? Bij ons geen probleem.

Passie en plezier

Wij doen ons werk met plezier. En dat is te merken. We maken graag tijd voor u. Het persoonlijke contact maakt ons werk juist zo leuk.

Uw groente specialist vindt u op de markt

Zien wij u voor groenten en fruit op de markt in Amstelveen, Aalsmeer e.o.?

Mogen wij ook u verwelkomen in onze kraam met groenten en fruit op de markt in Amstelveen, Aalsmeer, Hoofddorp of IJmuiden? We zien ernaar uit u te ontmoeten. Of neem een kijkje in onze online marktkraam en plaats een bestelling. Genieten van onze producten was nog nooit zo eenvoudig. 

Wij hopen u te zien. U bent van harte welkom bij Scholten Groenten & Fruit. Voor kwaliteit, dagverse producten en vooral heel veel heerlijkheid.

 

Groente en fruit waren nog nooit zo lekker!!

Bestellen
1
Geef hier uw bestelling door
Wij bezorgen ook bij u in de buurt.
Bezorgkosten zijn €3,95. Bij een bestelling boven de €15,00 betaald u geen bezorgkosten.