Snijbonen met tomaat en Komijn

Snijbonen | Groente van de maand September
Voorbereidingstijd10 min
Bereidingstijd10 min
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: nederlands
Trefwoord: koken, Vegatarisch
Porties: 4 personen
calorieën: 35kcal
Auteur: Allerhande | Recept AH.nl

Ingrediënten

  • 500 gram Snijbonen
  • 2/3 Tomaten of grote vleestomaat
  • 1 theelepel Gemalen komem

Instructies

  • Snijd de bonen in ruitjes van ca. 3 cm. Kook ze in ruim water met zout in ca. 7 min. beetgaar. Giet de bonen af in een vergiet en spoel ze na met koud water.
  • Verwarm de olie in de pan en schep de tomaat, komijn en de uitgelekte bonen erdoor. Laat alles goed warm worden. Lekker bij kalfs- en varkensvlees en mediterrane gerechten.

Notities

Wat een heerlijk simpel gerecht hebben we weer gevonden op Allerhande (ah.nl).
Je kan hiermee ook eindeloos variëren. Wat dacht je met een lekker biefstukje en gebakken aardappelen. Maar je kan natuurlijk ook biefstukreepjes mee roerbakken
Wie niet van biefstuk houd pakt lekker kip gekruid.  Zo kunnen we wel even doorblijven gaan! we krijgen er helemaal trek van! 
Een klein weetje: ook snijbonen is een groente die bij de maand september hoort! 
Eet Smakelijk!!