Snijbonen met tomaat en Komijn
Snijbonen | Groente van de maand September
Porties: 4 personen
calorieën: 35kcal
Ingrediënten
- 500 gram Snijbonen
- 2/3 Tomaten of grote vleestomaat
- 1 theelepel Gemalen komem
Instructies
- Snijd de bonen in ruitjes van ca. 3 cm. Kook ze in ruim water met zout in ca. 7 min. beetgaar. Giet de bonen af in een vergiet en spoel ze na met koud water.
- Verwarm de olie in de pan en schep de tomaat, komijn en de uitgelekte bonen erdoor. Laat alles goed warm worden. Lekker bij kalfs- en varkensvlees en mediterrane gerechten.
Notities
Wat een heerlijk simpel gerecht hebben we weer gevonden op Allerhande (ah.nl).
Je kan hiermee ook eindeloos variëren. Wat dacht je met een lekker biefstukje en gebakken aardappelen. Maar je kan natuurlijk ook biefstukreepjes mee roerbakken
Wie niet van biefstuk houd pakt lekker kip gekruid. Zo kunnen we wel even doorblijven gaan! we krijgen er helemaal trek van! Een klein weetje: ook snijbonen is een groente die bij de maand september hoort! Eet Smakelijk!!
Wie niet van biefstuk houd pakt lekker kip gekruid. Zo kunnen we wel even doorblijven gaan! we krijgen er helemaal trek van! Een klein weetje: ook snijbonen is een groente die bij de maand september hoort! Eet Smakelijk!!