Snijbonen met tomaat en Komijn
Snijbonen | Groente van de maand September
- 500 gram Snijbonen
- 2/3 Tomaten (of grote vleestomaat)
- 1 theelepel Gemalen komem
Snijd de bonen in ruitjes van ca. 3 cm. Kook ze in ruim water met zout in ca. 7 min. beetgaar. Giet de bonen af in een vergiet en spoel ze na met koud water.
Verwarm de olie in de pan en schep de tomaat, komijn en de uitgelekte bonen erdoor. Laat alles goed warm worden. Lekker bij kalfs- en varkensvlees en mediterrane gerechten.
Wat een heerlijk simpel gerecht hebben we weer gevonden op Allerhande (ah.nl).
Je kan hiermee ook eindeloos variëren. Wat dacht je met een lekker biefstukje en gebakken aardappelen. Maar je kan natuurlijk ook biefstukreepjes mee roerbakken
Wie niet van biefstuk houd pakt lekker kip gekruid. Zo kunnen we wel even doorblijven gaan! we krijgen er helemaal trek van!
Een klein weetje: ook snijbonen is een groente die bij de maand september hoort!
Eet Smakelijk!!