Asperges zonder saus
de Asperges van Tante An
Asperges zonder saus
Porties: 4 personen
Equipment
- asperge pan | of gewone pan als je er geen een heb
- Koekenpan
Ingrediënten
- 20 stuks Asperges
- 6 stuks Eieren
- 2 ons Achterham
- scheutje Koffieroom (ongeveer 2 van die koffiekuipjes)
- snufje Peper
- snufje Zout
Instructies
- Asperges schillen en de harde stronk onderop eraf halen
- Opzetten met water en een heel klein beetje zout toevoegen
- Laat de asperges in ongeveer 20 minuten gaar koken.
- Ondertussen kunnen we doorgaan met de eieren. Deze goed klutsen en een scheutje koffieroom en een snufje peper toevoegen. Goed door elkaar klusten en roerbakken in de koekenpan.
- Ham fijnsnijden en op het laatste moment toevoegen aan de eieren. Zodat de ham ook warm wordt.
- Aspergers opdienen op een bord en de ham en ei mengsels er overeen strooien.
- Aspergers zijn heerlijk te combineren met gebakken verse krieltjes!
Notities
Smakelijk eten!