* * *

de Asperges van Tante An

Asperges zonder saus

  • 20 stuks Asperges
  • 6 stuks Eieren
  • 2 ons Achterham
  • scheutje Koffieroom ((ongeveer 2 van die koffiekuipjes))
  • snufje Peper
  • snufje Zout
  1. Asperges schillen en de harde stronk onderop eraf halen

  2. Opzetten met water en een heel klein beetje zout toevoegen

  3. Laat de asperges in ongeveer 20 minuten gaar koken.

  4. Ondertussen kunnen we doorgaan met de eieren. Deze goed klutsen en een scheutje koffieroom en een snufje peper toevoegen. Goed door elkaar klusten en roerbakken in de koekenpan.

  5. Ham fijnsnijden en op het laatste moment toevoegen aan de eieren. Zodat de ham ook warm wordt.

  6. Aspergers opdienen op een bord en de ham en ei mengsels er overeen strooien.

  7. Aspergers zijn heerlijk te combineren met gebakken verse krieltjes!

Smakelijk eten! 

 

Bestellen
1
Geef hier uw bestelling door
Wij bezorgen ook bij u in de buurt.
Bezorgkosten zijn €3,95. Bij een bestelling boven de €15,00 betaald u geen bezorgkosten.